Розпочала роботу
Всеукраїнська науково-практична
конференція з міжнародною участю
"Володимир Гнатюк в європейському
науковому просторі
(до 150-річчя від
дня народження видатного вченого)"
Сьогодні, 11 травня, у ТНПУ проходить Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю "Володимир Гнатюк в європейському науковому просторі (до 150-річчя від дня народження видатного вченого)". Конференція проходить в онлайн та офлайн режимах одночасно.
Відкриття "Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю "Володимир Гнатюк в європейському науковому просторі (до 150-річчя від дня народження видатного вченого)"
Вітальне слово ректора ТНПУ Богдана Буяка
З вітальним словом з нагоди відкриття конференції  виступили  Буяк Богдан Богданович - доктор філософських наук, професор, ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка;  Гриценко Павло Юхимович – доктор філологічних наук, професор, директор Інституту української мови НАН України; Андрейчин Михайло Антонович – доктор медичних наук, академік НАМН України, голова Тернопільського обласного осередку Наукового Товариства Шевченка; Жулинський Микола Григорович – доктор філологічних наук, академік НАН України, директор Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України та ін.
 
 
Виступ П.Гриценка на Всеукраїнській науково-практичній конференції   Виступ М.Жулинського на Всеукраїнській науково-практичній конференції
Виступ М.Андрейчина на Всеукраїнській науково-практичній конференції   Виступ М.Мушинки на Всеукраїнській науково-практичній конференції
Під час урочистої академії з нагоди відкриття конференції голова студентського уряду та студенти факультету філології і журналістики поклали квіти до пам'ятника Володимиру Гнатюку перед головним корпусом та у фоє університету. 
Урочисте покладання квітів до пам'ятника патрона ТНПУ Володимира Гнатюка  
Триває пленарне засідання, далі запланована презентація веснянок та гаївок, записаних В.Гнатюком, у виконанні студентів факультету мистецтв, круглий стіл «Володимир Гнатюк у вимірах національної пам’яті», робота учасників у семи секціях. З детальним порядком роботи конференції просимо ознайомитись нижче.
ПОРЯДОК РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Реєстрація, онлайн-реєстрація                           09.00 – 10.00
(фойє головного корпусу)
2. Урочиста академія                                               10.00 – 11.00
3. Пленарне засідання                                             11.00 – 13.00
4. Перерва                                                                13.00 – 14.00
5. Презентація веснянок та гаївок, записаних В.Гнатюком,
у виконанні студентів факультету мистецтв          14.00 – 14.30
(внутрішній дворик)
6. Робота секцій                                                       14.30 – 16.00
7. Круглий стіл «Володимир Гнатюк у вимірах національної пам’яті»    14.30 (музей В.Гнатюка в університеті).
Учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю "Володимир Гнатюк в європейському науковому просторі (до 150-річчя від дня народження видатного вченого)"
Учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю "Володимир Гнатюк в європейському науковому просторі (до 150-річчя від дня народження видатного вченого)"
Завтра, 12 травня, запланована екскурсія у музей Володимира Гнатюка в с. Велеснів, урочисті заходи на батьківщині вченого (виїзд о 9.00 із площі перед центральним корпусом Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка). 
"Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю "Володимир Гнатюк в європейському науковому просторі (до 150-річчя від дня народження видатного вченого)"
Пряма трансляція Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю "Володимир Гнатюк в європейському науковому просторі (до 150-річчя від дня народження видатного вченого)" - на  офіційній сторінці ТНПУ у "Фейсбук". Запрошуємо до участі! 

⇒ https://www.facebook.com/1705662219692239/videos/308319257573098/?__so__=channel_tab&__rv__=all_videos_card

 

Вітання від факультету мистецтв

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]