logo1 3

 Електронні ресурси  США

Stenford loga

 Переглянути 

Стенфордський університет — приватний вищий навчальний заклад міста Стенфорд, Каліфорнія, США. Складається з Архіви Інституту Гувера і Бібліотека та архіви інституту Гувера.

 

Concordia logo Переглянути 

 The Carl B. Ylvisaker Library надає якісні інформаційні ресурси та сприяє ефективному їх використанню. Конкордський коледж підтримує ресурси та послуги бібліотеки Карла Б. Ілвісакера для первинного використання студентами, викладачами, персоналом та духовенством Конкордії.

 

Orbis logo

  Переглянути 

 

 

Garvard logo

 Переглянути 

HOLLIS - це каталог Гарвардської бібліотеки. Шукайте в HOLLIS книги, статті, засоби масової інформації та ін.

 

Library logoПереглянути 

Колекції Бібліотеки Конгресу містять понад 162 мільйони книг, періодичних видань, рукописів, карт, музики, записів, зображень та електронних ресурсів. Каталог LC містить 17 мільйонів записів, що описують ці колекції.

 

Hathi logo

 Переглянути 

HathiTrust — це партнерство академічних та дослідницьких установ, що пропонує колекцію мільйонів назв, оцифрованих з бібліотек по всьому світу.

 

 

TorontoLibrary logo Переглянути

 

 

Northern logoПереглянути

Northern Lakes Collegeбільшість її бібліотечних фондів становлять цифрові ресурси, включаючи бази даних, електронні книги, потокове відео та підтримку онлайн-бібліотек. Бібліотека NLC є членом Бібліотечного консорціуму NEOS, який забезпечує доступ до фізичних ресурсів, крім тих, що входять до місцевих колекцій, студентам та працівникам, які мають доступ до кампусів NLC чи інших бібліотек NEOS.

 

libBrityshПереглянути

 British Library — надає доступ до найповнішої у світі колекції досліджень. Надає інформаційні послуги академічним, діловим, науковим та науковим спільнотам.

 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]