ELibUkr

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка приєднався до проекту ELibUkr «Електронна бібліотека України .

З метою якісного інформаційного забезпечення розвитку науки та освіти в Україні, організації доступу до світових інформаційних ресурсів та створення власних академічних ресурсів, започатковано проект «Електронна бібліотека України: створення Центрів знань в університетах України».
  Реалізація проекту дасть можливість забезпечувати, підтримувати та вдосконалювати інформаційну базу, необхідну для навчальної та науково-дослідницької роботи українських учених і фахівців та відповідні механізми обміну інформацією з метою інтеграції українських науковців до міжнародної світової академічної спільноти.
  Києво-Могилянська Фундація Америки є ініціатором проекту, який започатковано за фінансової підтримки Регіональної Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, відповідає за реалізацію проекту та його управління, в т.ч. скликання Наглядової Ради, Виконавчої Ради та Дорадчої Ради проекту.
  В межах проекту ELibUkr «Електронна бібліотека України» діє електронна доставка документів, електронних копій статей з міжнародних наукових журналів.
  Послуга надається науковцям та викладачам університетів, що є учасниками проекту. Замовлення виконується в межах ресурсів проекту.

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks