McGraw-Hill                      21 жовтня - 24 січня розпочатий тестовий доступ до
 McGraw-Hill eBook Library - бази електронних книжок, об'єднаних в тематичні колекції: бізнес, медицина, інженерні і комп'ютерні науки, відкрита університетська преса, посібники для студентів. 

Логін: tnpu1       Пароль: library1


 McGraw-Hill eBook Library — база електронних книжок, об'єднаних в тематичні колекції: бізнес, медицина, інженерні і комп'ютерні науки, відкрита університетська преса, посібники для студентів.
   Колекція “бізнес” включає збірки: навички ведення бізнесу, кар'єрне зростання, менеджмент підприємств та малого бізнесу, фінанси та інвестування, управління персоналом і навчання, лідерство і управління процесами, нерухомість, продажі і маркетинг.
   Колекція інженерні і комп'ютерні науки включає збірки: хімічне машинобудування, цивільне будівництво, обчислювальна техніка, побутова обчислювальна техніка, електрика і електроніка, промислове будівництво, машинобудування, стале (екологічне) будівництво та електроніка як хобі.
  Медична колекція включає збірки: підготовка до тестування з надання невідкладної допомоги, догляд, перша медична допомога.

Тестовий доступ організовано за сприяння проекту Електрона бібліотека України – ELibUKR, посилання на сайт http://www.elibukr.org.

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks