Висловлюємо щиру подяку науковцю, письменнику, громадському діячу, кандидату історичних наук, професору кафедри українознавства і філософії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Герману Олегу Михайловичу  за подаровані бібліотеці книги.

79

Герман О. Він: поема / Олег Герман. – Тернопіль : Джура, 2012. – 72 с.

 

   Це друга частина поетичної трилогії, в якій автор знову заторкує одвічні протиріччя земного й духовного, людського й божественного через поєднання поезії, графіки та музики.
   Він прагне разом з читачем поринути у глибини осмислення суті житейської місії та відчути повсякчасну присутність Бога на життєвій дорозі кожного з нас.

80

Герман О. Хресне Сходження: аудіокнига / [автор і виконавець Олег Герман; звукорежисер Олександр Третяк]. – Львів : СВІЧАДО, 2008.

 

   Аудіокнига Олега Германа "Хресне сходження" розкриває перед нами у поєднанні слова і музики зближення своєрідних філософських та історичних паралелей поміж Хресною дорогою Господа нашого Ісуса Христа, шляхом становлення України та життєвою стезею кожного з нас.

   У КОЖНОГО СВОЯ ГОЛГОФА, І ХРЕСТ НЕСЕМО КОЖЕН СВІЙ...

  Весною пробуджується усе живе, виповнюється радістю та сонцем. Святому Воскресінню передують дні страстей Господніх. Для кожної людини доля теж визначає свої випробування. Від цієї хресної дороги не відкупишся і не заховаєшся.

   Це - критерій істинності. Так було, є і буде завше.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks