Висловлюємо щиру подяку кандидату географічних наук, доценту кафедри географії України і туризму ТНПУ ім. В. Гнатюка Андрію Васильовичу Кузишину за подаровані книги.

149

Scientific letters of academic society of Michal Baludansky / editorial advisory board:  M. Varchola, M. Badida, Y. Boshitskiy [and other]. – Kosice : [w. p.], 2016. – Volume 4, no 6. 193 p.

150

Кузишин А. В. Історія туризму : навчальний посібник / Андрій Кузишин. – Видання друге. – Тернопіль : Вектор, 2016. – 304 с.

 

   В навчальному посібнику розглянуті основні періоди розвитку туризму та гостинності на фоні історико-культурних, соціально-політичних процесів вітчизняної та світової історії. Подано характеристику головних етапів розвитку міжнародного і вітчизняного туризму. Розглянуто особистий внесок окремих особистостей у становлення і розвиток туристичної справи та сфери гостинності. Визначено характерні тенденції розвитку туризму в різні історичні епохи та перспективи в сучасному світі.

   Навчальний посібник розроблено на основі нових стандартів освітніх програм з підготовки фахівців з напрямку «Туризм», що спеціалізуються в галузі туризму та гостинності.

191

Водно-болотні угіддя Поділля : монографія / за ред. Балашова Л. С., Любінської Л. Г., Матвєєва М. Д., Касіяник І. П. – Кам'янець-Подільський : ТОВ «Друкарня Рута», 2015. – 240 с.

 

   У монографії відображені географічні, флористичні та фауністичні особливості водних і болотних екосистем Поділля. Наведені результати дослідження антропогенного впливу на природне середовище та його біотичну і географічну складову. Описано модельні об’єкти водно-болотних угідь Поділля та обґрунтовано створення нових ВБУ міжнародного, національного та місцевого значення. Розроблено менеджмент-плани для окремих видів рослин і тварин та плани управління для водно-болотних угідь Поділля.
   Для науковців, викладачів, студентів, вчителів, представників виконавчої влади та місцевого самоврядування, природоохоронців.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]