Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Світлані Миколаївні Калаур та магістру соціальної педагогіки, здобувачу кафедри соціальної роботи і соціальної педагогіки Хмельницького національного університету Марії Андріївні Трухан за подаровану книгу.

258

Калаур С. М. Теоретичні та практичні основи підготовки соціальних педагогів до розв’язання конфліктів в освітніх закладах: навчально-методичний посібник / С. М. Калаур, М. А. Трухан. – Тернопіль : Вектор, 2015. – 148 с.


   У навчально-методичному посібнику висвітлюються теоретичні основи виникнення конфліктів в середовищі загальноосвітніх навчальних закладів та розкривається зміст практичної діяльності соціального педагога у їх розв’язанні. Зокрема, розкриваються практичні основи формування професійної готовності майбутніх соціальних педагогів до розв’язання конфліктів в освітніх закладах. Посібник містить практичні матеріали для проведення соціально-психолого-педагогічного тренінгу «Формування ефективних навичок подолання професійних конфліктів», комплекс професійно зорієнтованих теоретичних завдань репродуктивного, варіативного, узагальнюючого, конкретизуючого та рекреаційного характеру, практичні вправи, ділові та дидактичні ігри, упровадження яких було спрямоване на формування готовності майбутніх соціальних педагогів до діяльності з розв’язання професійних конфліктів у закладах освіти.
   Навчально-методичний посібник розрахований на студентів, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, соціальних педагогів, соціальних працівників та практичних психологів.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]