Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри філософії Житомирського національного агроекологічного університету Михайлу Григоровичу Тофтулу за подаровані книги.

 

259

Тофтул М. Г. Енциклопедичний словник з історії та теорії моралі : словник / М. Г. Тофтул. – Житомир : Видавець О. О. Євенок, 2016. – 684 с.

 

   Словник містить помад 800 (825) статей, в яких розкривається зміст основних понять історії і теорії моралі та погляди відомих дослідників проблем моралі різних епох. Крім того, у словнику містяться біля ста термінів і висловів на давньогрецькій, латинській та деяких інших іноземних мовах; даються приклади влучних афоризмів, що стосуються відповідних проблем.
   Адресується студентам і викладачам вищих учбових закладів, насамперед викладачам курсу етики. Прислужиться і всім, хто звертається до етики з метою підвищення своєї моральної культури чи просто цікавиться історією і теорією моралі.

260

Тофтул М. Г. Сучасний словник з етики : словник / М. Г. Тофтул. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2014. – 416 с.


   Словник містить визначення більше чотирьохсот термінів, в яких з'ясовується: змісг основних понять теорії та історії моралі; вклад відомих теоретиків моралі в розвиток етики, зокрема й українських; біля ста термінів і висловів на давньогрецькій, латинській та інших іноземних мовах; даються приклади влучних афоризмів, що стосуються відповідних мораіьних проблем.
   Адресується студентам вищих учбових закладів. Прислужиться і всім, хто звергається до етики з метою підвищення рівня своєї моральної культури чи просто цікавиться теорією та історією моралі.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]