780x164 cc znackaukr600dpi 1609321541

Наукова бібліотека Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку Чеському центру у Києві при Посольстві Чеської Республіки в Україні в особі директорки Радки Рубіліної за передані книги у кількості 5 підручників "Фізична терапія" та 5 підручників "Ерготерапія" для розвитку сучасної доказової реабілітаційної медицини в Україні. Підручники у перекладі українською мовою створено за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ Чеської Республіки в рамках проекту «МЕDЕVАС», переклад та публікацію книг підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи - House of Europe, видання здійснено за підтримки Чеського центру в Києві.

 

238

Швесткова О. Ерготерапія : підручник для студентів / Ольга Швесткова, Катержина Свєцена. – Київ :  Чеський центр у Києві, 2019. – 280 с. 


   Цей підручник призначений для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Ерготерапія» на 1-му медичному факультеті Карлового університету. Підручник містить основну інформацію не лише щодо напряму «Ерготерапія» в контексті медичноїсфери, але й стосовно галузі реабілітації у медицині, зокрема соціальної, педагогічно-освітньої та трудової реабілітації, а також короткий огляд чинного законодавства у сфері реабілітації. У виданні особлива увага приділяється ерготерапевтичному функціональному оцінюванню, оцінюванню та втручанню при обмеженні життєдіяльності (інвалідності) різного типу, наприклад, у пацієнтів з функціональними порушеннями верхніх кінцівок, у пацієнтів з психосоціальними порушеннями, у пацієнтів з порушенням когнітивних функцій.

237

Швесткова О. Фізична терапія : підручник для студентів / Ольга Швесткова, Петра Сладкова. – Київ : Чеський центр у Києві, 2019. – 272 с. 


   Цей підручник призначений для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Фізична терапія» на 1-му медичному факультеті Карлового університету. Підручник є результатом діяльності колективу лікарів, фізичних терапевтів й ерготерапевтів, які забезпечують проведення теоретичного та практичного навчання за спеціальністю. Підручник складається з трьох частин: загальної, спеціальної й частини, яка присвячена науці та дослідженням у царині фізичної терапії та реабілітації.

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]