Висловлюємо щиру подяку Папуші Ігорю Володимировичу за подаровані книги.

936

Змієві вали : українські легенди та перекази / упоряд. С.В. Мишанича. - К. : Веселка, 1992. - 159 с.

Легенди та перекази, що ввійшли до збірника, пов'язані з цікавими історіями українських сії і міст, з видатними людьми, важливими історичними подіями. Дивовижне й фантастичне виступає тут в органічній єдності з повсякденним і звичайним.

935

Інформаційна дійсність: проблеми правди і неправди: збірник наукових праць / за ред. О. Лешака, І. Папуші, О. Волковінського та ін. - Тернопіль: Studia Methodologica, 2012. -— 297 с. — (Школа Відкритого Розуму. — Том 4).

До збірника увійшли наукові праці учасників Міжнародного інтеграційного проекту для студентів, магістрантів і аспірантів «Школа Відкритого Розуму». Молоді науковці з українських, польських, російських і вірменських вузів презентують результати колективного інтердисциплінарного дослідження проблеми феномену інформаційної дійсності у мовному, суспільно-політичному, культурно-мистецькому, історичному, а такоз загально-епістемологічному та методологічному аспектах.

Збірних розрахований на широке гроно фахівців у галузі гуманітарних і суспільних наук, студентів вищих навчальних закладів, які цікавляться проблемами методологічних та інтердисциплінарних досліджень у гуманітарній сфері людського досвіду.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах