Тернопільський динамівець, біатлоніст Дмитро Підручний отримав Орден «За заслуги» III ступеня 

Нарешті нагорода знайшла свого героя: український біатлоніст, чемпіон світу Дмитро Підручний отримав Орден «За заслуги» III ступеня. Наказ про державну нагороду для тернополянина був підписаний Президентом України ще на початку року, проте через карантинні заходи відомий спортсмен лише сьогодні отримав заслужену відзнаку.

ZMI 13Вручення ордену відбулося в приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації. Привітали динамівця  керівник ОДА Володимир Труш і начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол, котрий є головою тернопільського осередку ФСТ «Динамо».
- Цю нагороду я чекав довго, - зізнався Дмитро Підручний.- У березні 2019 року виборов звання чемпіона світу з біатлону серед чоловіків, перемігши в гонці переслідування, а на початку цього року дізнався про присвоєну мені державну відзнаку - Орден «За заслуги» III ступеня. Але карантин відтермінував цей урочистий момент, проте я щасливий.ZMI 14

Спортсмен каже, що навіть попри обмеження він не полишав тренувань і на даний час повноцінно займається та готується до наступних змагань, аби ще не раз на найвищих спортивних світових аренах замайорів прапор та прозвучав гімн України.

Навина опублікована на сторінці Відділ комунікації поліції Тернопільської області

20 Липня 2020

Джерело : tp.npu.gov.ua

 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]