Молоді науковці ТНПУ взяли участь
у Регіональній зустрічі рад молодих вчених
у Тернопільській області

19 лютого у Тернополі відбулась Регіональна зустріч рад молодих вчених Тернопільської області. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка представляли заступник Голови Ради молодих вчених Оксана Горин та секретар Ради молодих вчених Ігор Кузик, Голова Наукового товариства студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Богдан Баран. 

Обговорення можливостей та викликів діяльності рад молодих вчених в Україні
Обговорення можливостей та викликів діяльності рад молодих вчених в Україні

Під час зустрічі Голова Ради молодих вчених при МОН України Олеся Ващук презентувала основні проєкти як реалізуються в межах їх діяльності. Особливо цікавими були такі проєкти, як Школа молодого науковця, Онлайн-лекторій, Промоція здобутків вченого, Монографія на грант, Ніч молодіжної науки, Молоди вчений року, Офіс вченого та інші. 

Презентація діяльності Ради молодих вчених при МОН України
Презентація діяльності Ради молодих вчених при МОН України

Богдан Баран презентував діяльність молодих науковців ТНПУ, акцентуючи увагу на проведенні наукових конференцій, симпозіумів, круглих столів, конкурсів наукових робіт серед студентів, магістрантів та аспірантів університету.

Оксана Горин розповіла про реалізацію проєкту Національного фонду досліджень України: «Підтримка досліджень молодих і провідних вчених», який реалізується лише в одному із тернопільських закладів вищої освіти – ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Ігор Кузик коротко охарактеризував основні наукові, освітні та інфраструктурі ініціативи молодих науковців ТНПУ, які реалізуються завдяки підтримці адміністрації університету. Окремо було звернуто увагу на проведення регіональних наукових досліджень, виконання госпдоговірних тем, до яких в університеті активно долучаються молоді вчені. 

Представники Ради молодих вчених ТНПУ і Ради молодих вчених при МОН
Представники Ради молодих вчених ТНПУ і Ради молодих вчених при МОН

Резолюцією проведеного заходу є запрошення молодих вчених Тернопільщини до активної комунікації та співпраці через участь у проєктах, популяризацію науки в соціальних мережах та на офіційному сайті Ради молодих вчених при МОН України: http://ysc.in.ua/ 

Рада молодих вчених ТНПУ

 

Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка
22.02.2021

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]