Студентів ТНПУ запрошують  до VIII Регіональної Школи сучасної журналістики! Студентів ТНПУ запрошують 
до VIII Регіональної
 Школи сучасної журналістики



Найновіші знання, ефективна практика, кращі тренери України, і все це – безкоштовно та в  комфортних умовах у Тернополі. Без відриву від навчання чи роботи ви навчитеся (чи удосконалите своє вміння) писати цікаві і переконливі тексти, знімати відеосюжети, вести теле- та радіопередачі, проводити журналістські розслідування, ефективно спілкуватися і працювати у соцмережах та ще багатьом необхідним у сьогоднішньому інформаційному світі речам.

Запрошуємо передусім студентів і журналістів-початківців (а також  телеведучих, відеооператорів та громадських активістів). Впродовж 8-ми місяців відбудеться 12 тренінгів та 36 практичних занять, з вами працюватимуть 10 тренерів, відомих усій Україні та 10 кращих місцевих медіа-фахівців. Ви на власні очі побачите, як працюють редакції телеканалів, газет та радіостанцій і попрактикуєтеся під наставництвом досвідчених менторів. А в результаті –  отримаєте іменні сертифікати, які служитимуть солідною рекомендацією у сфері ЗМІ.

Цьогорічну програму Школи вдосконалено і розширено з врахуванням нових потреб, запитів та ризиків, що постають перед сучасною журналістикою. Зокрема, буде приділено більше уваги мобільній журналістиці, просуванню у соцмережах, роботі з відкритими даними та фактчекінгу.


Своїми знаннями та досвідом із слухачами Школи ділитимуться:


Діана Дуцик – виконавча директорка ГО “Український інститут медіа та комунікації”, викладачка Могилянської школи журналістики


Андрій Куликов – голова правління hromadske.radio,  радіо- та телеведучий


Оксана Мороз – засновниця волонтерської ініціативи з інформаційної гігієни “Як не стати овочем”


Олег Хоменок – член ради директорів Глобальної мережі журналістів-розслідувачів GIJN, старший радник з питань медіа Інтерньюз Нетворк


Олена Дуб – медіатренерка з соцмереж для НГО та медіа, співзасновниця спільноти “SMM Talks for NGO & Media”


Людмила Панкратова – медіаюристка, виконавча директорка Інституту розвитку регіональної преси


Ігор Куляс – тренер з сучасної інформаційної тележурналістики та техніки телерепортажу


Олександр Макаренко – тренер з сучасної інформаційної тележурналістики та техніки телерепортажу


Олександр Гороховський – медіатренер, засновник ГО «Центр аналітики і розслідувань», керівник фактчек проекту «БезБрехні»


Павло Колотвін – медіатренер з журналістики рішень та використання сучасних технологій в медіа


Отже, ми пропонуємо унікальну можливість отримати актуальні знання, які комусь допоможуть стати справжніми професіоналами, комусь – знайти роботу своєї мрії, а комусь – вдосконалитись і зробити якийсь крутий позитивний поворот у житті. Від слухачів же вимагаються лише відповідальність та сумлінність.

Анонс

Увага!
Навчання розпочинається вже у березні, кількість місць обмежена, тому бажаючим слід якнайшвидше зголоситися за телефоном 050-528-03-15, 096-390-30-25. Або ж звернутися у Тернопільський прес-клуб –  вул. Качали,3 (неподалік «Бункермузу»).


Голова ГО Тернопільський прес-клуб
Анжела Кардинал

 

Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка

01.03.2021

 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах