ТНПУ розширює співпрацю
з дипломатичними представництвами
європейських країн


 4 лютого 2021 року ректор ТНПУ, професор Богдан Буяк, проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва, професор Галина Фальфушинська та представники історичного факультету провели зустріч з Другим секретарем Посольства Бельгії в Україні п.Куном Деклерком.

Знайомство з університетом
Знайомство з університетом

Під час зустрічі.
Під час зустрічі

Обговорювався широкий спектр питань, зокрема, вивчення історичної спадщини, збереження  захоронень бельгійців, які полягли  на  Тернопіллі під час І Світової війни, відвідування родичами могил тощо.

Окремо були розглянуті напрямки співпраці з бельгійськими університетами у науково-освітній, гуманітарній та культурній сферах. Серед варіантів кооперації - проведення літніх мовних шкіл, конференцій,  мобільність студентів та викладачів. 

Під час спілкування Богдан Буяк провів екскурсію головним корпусом,  розповів про досягнення університету й активну наукову діяльність викладачів і студентів вишу.

Під час екскурсії
Під час екскурсії

Другий секретар Посольства Бельгії в Україні
Другий секретар Посольства Бельгії в Україні п.Кун Деклерк 

По завершенні бесіди п.Кун Деклерк побажав ТНПУ подальшої успішної роботи і запевнив ректора у продовженні співпраці за сприяння Посольства Бельгії.

Фото на згадку
Фото на згадку

Відділ міжнародних зв’язків

 

Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка

05.02.2021

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах