Наукова бібліотека ТНПУ ім В.  Гнатюка  щиро вдячна пану Полянському Олегу Арсеновичу за подаровану книгу.

748

Полянський, О.А. Історія України : навч. посіб. для семінарських занять для студ. не-історичних спец. ВНЗ / О. Полянський, Р. Труба. - Л. : ЛДУФК, 2011.-468с.

В посібнику подаються кредитно-модульні навчальні та робочі програми, розподіл годин за навчальним планом, плани лекцій, семінарських занять і конкретні методичні матеріали до кожної теми, а також перелік рефератів, рекомендованої літератури, проблемні завдання для самостійної роботи, документи і матеріали до кожної теми та запитання для роботи з ними, типові завдання для підготовки до кредитно-модульних контрольних робіт та екзамену, словник історичних термінів та понять, перелік головних подій в історії України, рекомендації для самостійної роботи студентів.

749

Олег Полянський: біобібліографічний  покажчик/ упоряд. Р.І. Труба. — Тернопіль: Джура, 2010. — 32 с.

Дане видання приурочене до 60-літнього ювілею завідувача кафедри гуманітарних дисциплін Львівського державного університету фізичної культури. До біобібліографічного покажчика увійшли коротка біографічна довідка та список публікацій за 1972-2010 роки

750

Полянський, О.А. Історія України : навчально-методичний посібник / О.А. Полянський Частина І. - Львів: ЦПД, 2008. - 120 с.

Програми, кредитно-модульні контрольні роботи і тести, тематика рефератів, проблемні завдання для самостійної роботи, екзаменаційні вимоги, рекомендована література, методичні поради, критерії оцінювання

751

Ясний Каганець України: збірник матеріалів та творів / упоряд. О.Полянський, В.Максимів. - Львів: ПАЮ, 2008. - 76 с.

Збірник присвячений 100-річчю з дня загибелі Марка Каганця, народного героя та захисника поневоленого селянства, від рук австро-угорських жандармів польського походження, що було виявом шовінізму і ненависті панівної польської адміністрації до українського народу, позбавленого в умовах Австро-Угорської імперії елементарних прав і свобод.

Передрук газетних публікацій та інших матеріалів подано переважно за сучасним правописом та зі збереженням тогочасної лексики

772

Гуманітарні дисципліни у навчально-виховному процесі вищих навчальних закладів фізкультурно-спортивного профілю : зб. наук, статей. - Л.: ЦПД, 2011. - 136 с.

У збірнику аналізуються питання методології дослідження та методики викладання гуманітарних дисциплін: «Історія України», «Філософія», «Соціологія», «Історія фізичної культури», «Політологія», «Риторика», «Релігієзнавство» тощо.

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]