Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри перекладознавства і контрастивної лінгвістики Львівського національного університуту імені Івана Франка Косів Ганні за подаровані бібліотеці книги.

838

Kosiv H. How to Write a Research Paper. A Manual for Students. Як написати наукову роботу : навчальний посібник для студентів/ Г. Косів. - Львів : Колесо, 2011. - 64 с.

Посібник призначено для студентів як допомогу у написанні курсових і дипломних робіт. У ньому розглядаються основні етапи студентського дослідження, починаючи від обґрунтування доцільності написання роботи до вибору теми, долання "творчої кризи", використання джерел, вимог до змісту та оформлення, публічного захисту; подаються приклади неграмотного академічного стилю та перелік типових помилок студентських наукових робіт.

839

Косів Г.  Віра  Річ.  Творчий портрет перекладача / Г.Косів. – Львів: Піраміда, 2011. - 264 с.

Віра Річ (1936-2009) — одна з найталановитіших та найбільш плідних перекладачів української художньої літератури англійською мовою, авторка сотень статей про Україну в зарубіжних виданнях. Стовідсоткова англійка, все своє життя вона присвятила популяризації української культури за кордоном. Донедавна Віра Річ була мало відома в Україні через заборону в радянський час. Ця книга — перша спроба комплексного осмислення перекладацької спадщини Віри Річ.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]