Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна  доценту кафедри інформатики та методики її викладання Шмигер Галині Петрівні за подаровану книгу.

Балик Н. Р., Шмигер Г. П. Технології Веб 2.0 в освіті : навчальний посібник / Н. Р. Балик, Г. П. Шмигер. — Тернопіль: Навчальна книга - Богдан, 2011. — 128 с. — ISBN 978-966-10-1871-5

  Сьогодні неможливо уявити сучасний навчальний процес без активної роботи в мережі науковця, викладача, вчителя, студента, учня. Але чи завжди мн орієнтуємося в тому, як ефективно працювати в мережі, щоб не «потонути» в ній? Є багато корисних сервісів Google, причому безкоштовних, що дають можливість керувати своїми знаннями, економити час та підвищувати ефективність роботи. Багато із цих сервісів відносять до так званої технології нового покоління — технології Веб 2.0.
  У посібнику розглянуто сервіси компанії Google (пошукові служби, документи, геосервіси, блоги, Picasa тощо), що з успіхом можуть використовуватись усіма, хто хоче мати зручні інструменти для роботи в мережі.
  Посібник орієнтовано на спеціалістів з інформатики, викладачів, студентів, учителів, учнів та усіх, хто цікавиться сучасними інформаційними технологіями.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]