Висловлюємо щиру подяку асистенту кафедри географії України і туризму ТНПУ ім. В. Гнатюка Дударчук Катерині Дмитрівні за подаровану бібліотеці книгу.

Дударчук К. Д. Історико-культурні туристичні ресурси Тернопільської області: стан збереження та використання : монографія / К. Д. Дударчук. — Тернопіль : ТНПУ·ім.·В.·Гнатюка, 2013. — 200 с. — ISBN 978-617-595-008-1

  Монографія присвячена питанню суспільно-географічного дослідження історико-культурних туристичних ресурсів Тернопільської області, їх оцінюванню та визначенню можливостей для оптимального використання у процесі туристичної діяльності. У дослідженні поглиблено теоретико-методичні засади вивчення туристичних ресурсів, розроблено і адаптовано модель бальної оцінки історико-культурних ресурсів території, на основі якої виявлено ресурсні можливості для розвитку туризму в регіоні. Висвітлено компонентну структуру історико-культурного потенціалу регіону. Проаналізовано стан збереження, територіальну диференціацію і сучасний рівень використання у туризмі історико-культурних туристичних ресурсів Тернопільської області. Здійснено оцінювання історико-культурних туристичних ресурсів у розрізі населених пунктів Тернопільської області, на основі їх територіальних поєднань здійснено ресурсно-туристичне районування території. Обгрунтовано перспективи розвитку різних видів туризму з погляду на територіальні поєднання історико-культурних туристичних ресурсів та стан туристичної інфраструктури у ресурсно-туристичних районах.
  Для наукових працівників, фахівців, викладачів, аспірантів і студентів географічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]