Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна колективу Міжнародної Академії МАРТІС "Золота Фортуна" за подаровану книгу.

Акімов, Д. І.  Роксолана [Ноти] = Roksolana : балет : в 2 актах, 10 сценах. Сцена № 4 : Гарем Султана / Д. І. Акімов. – К. : МАРТИС "Золотая Фортуна, 2013. - 384 с. + CD-ROM. - ISBN 978-966-2669-36-7

  У цій книзі публікується сцена № 4 з двохактового балету "Роксолана". У чудовому симфонічному творі автор зумів передати розмаїття багатонаціональної музичної палітри XVI сторіччя, часів правління ОсОсманського Султана Сулеймана та його жінки, слов'янки за пожодженням, Роксолани. У творі гармонійно поєднуються основи класичного симфонічного мистецтва та імпульсивні ритми початку ХХІ сторіччя. Унікальність та величезна зручність цієї збірки полягає у тому, що вперше в одному виданні поєднані клавір, оркестрові партитури та партії, які роздруковані окремо для кожної групи інструментів. Доктора Дмитра Акімова можна за правом називати гідним продовжувачем вікових традицій слов'янського класичного симфонічного  мистецтва. У творі глибоко розкриті теми патріотизму, любові, військової гідності та тонкої політики в час багаторічної війни, що охопила всю Європу.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]