Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка  щиро вдячна колегам бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Л. Українки за подаровані книги.

Бублейник Людмила. Вибрані праці / упоряд. і авт. передм. С. П. Муляр, Л.  К.  Оляндер. – Луцьк : Твердиня, 2013. – 708 с. – ISBN 978-617-517-160-8

  У збірник увійшли статті доктора філологічних наук, професора Людмили Василівни Бублейник (1934-2013), присвячені широкій мовній проблематиці, зокрема семантичним відносинам за ознакою внутрішньої форми в лексиці східнослов'янських мов, лексико-стилістичним відповідностям польської таукраїнської мов та перекладам близькоспоріднених мов.
Для науковців, викладачів-філологів, студентів-гуманітаріїв.

Людмила Василівна Бублейник : біобібліографічний покажчик / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки; Ін-т філології та журналістики, бібліотека ; уклад. І. П. Сидору ; упоряд. Л. К. Оляндер. – Луцьк : Вежа-Друк, 2013.- 132 с.

  У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях професора, доктора філологічних наук - Людмили Василівни Бублейник.
 Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1967 до 2013 pp., а також біографічний нарис та спогади колег. Для зручності в користуванні є іменний і алфавітний покажчики праць.
  Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами.
  Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]