Висловлюємо щиру подяку Редакційно-видавничому відділу Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди за подаровану бібліотеці книгу.

Кузнєцов, М. А. Психічні стани студентів у процесі навчально-пізнавальної діяльності : [монографія] / М. А. Кузнєцов, К. І. Фоменко, О. І. Кузнецов. – Харків : ХНПУ, 2015. – 338 с. – ISBN 978-617-7064-60-1

  У монографії розкривається психолого-педагогічний аспект проблеми особистісних факторів, що визначають динаміку психічних станів у процесі навчально-пізнавальної діяльності у студентів, що характеризуються різними рівнями успішності. Вивчено внесок особистісних, ситуаційних і діяльнісних чинників у актуалізацію, підтримання та динаміку основних функціональних систем психічних станів успішних і неуспішних студентів на семінарі, лекції та в умовах навчальної роботи вдома. Пропонується коригувально-розвиваюча програма, спрямована на вдосконалення психологічних механізмів саморегуляції психічних станів, що виникають у студентів у процесі навчально-пізнавальної діяльності.
  Для викладачів психології і педагогіки вищих учбових закладів, вчителів аспірантів, студентів.

 

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]