Висловлюємо щиру подяку кандидату педагогічних наук, доценту кафедри педагогіки і методики початкового навчання Кодлюк Ярославі Петрівні за подаровані бібліотеці книги.

Довга, Т. Я.  Імідж сучасного вчителя : навчально-методичний посібник / Т. Я. Довга. – Кіровоград : Ексклюзив-Систем, 2014. – 144 с. – ISBN 978-617-7079-28-5

  У посібнику представлено загальні відомості з іміджології: виникнення та розвиток науки, сутність поняття "імідж", його різновиди. Розкрито зміст і структуру індивідуального іміджу особистості, схарактеризовано особистісно-професійний імідж учителя та показано його роль у педагогічному процесі.
  Посібник адресовано майбутнім учителям - студентам вищих педагогічних навчальних закладів, а також фахівцям, що вже знайшли себе в педагогічній професії. Однак сподіваємось, що його зміст зацікавить не лише педагогів. Адже знання про імідж сьогодні потрібні кожній людині, небайдужій до того, яке враження вона справляє на інших.

Комплексний підхід у формуванні навчальної діяльності молодших школярів : навчальний посібник / авт.-упоряд.: Т. Я. Довга, О. О. Нікітіна. – Ексклюзив-Систем, 2014. – 104 с.

  Посібник містить навчально-дидактичні матеріали з курсу «Компетентнісний підхід у формуванні навчальної діяльності молодших школярів» (для освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст»): програму навчального предмета (за вимогами кредитно-модульної системи); розробки лекційних та практичних занять із викладом основних теоретичних положень; термінологічний словник основних понять, додатки.
  Адресований студентам спеціальності «Початкова освіта», викладачам педагогіки та вчителям початкової школи.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]