Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка щиро вдячна проректору з наукової роботи ТНПУ ім. В. Гнатюка Буяку Богдану Богдановичу за подаровану книгу.

Буяк, Б. Б.  Релігієзнавство: хрестоматія-практикум : навчально-методичний посібник / Б. Б. Буяк, І. Б. Скакальська. – Тернопіль, 2014. – 194 с. – ISBN 978-617-595-032-6

  Навчальний посібник з релігієзнавства призначений всім, хто вивчає та викладає релігієзнавство, для поглиблення, систематизації, закріплення знань, набуття навичок самостійного опрацювання та осмислення матеріалу.
  Мета посібника - спонукати читачів до пошуку й вивчення джерельної бази, зокрема, текстів з священних книг, автентичних історичних документів, указів і послань, правил і циркулярів, літературних творів, які відображають розвиток релігієзнавчих знань в Україні та інших країнах. Ознайомити студентів з основним змістом міфологічної творчості народів світу, різноманітних релігійних оповідей та притч, священних книг (Святого Письма та Святого Переказу) релігій, зокрема таких, Веди індуїзму, Талмуд іудаїзму, Трипітака та інші буддійські тексти і книги, християнська Біблія, Коран і Суна в ісламі тощо, що увійшли у світову духовну культуру людства як її визначні пам'ятки.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]