Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку доценту, викладачу Дрогобицького педагогічного університету ім. І. Франка Балашківу Вірославу за подаровані книги.

alt

Блашків В. С. Степан Стельмащук – композитор, хоровий диригент, фольклорист, педагог : монографія / В. С. Блашків, П. В. Гушоватий. – Дрогобич : Посвіт, 2015. – ISBN 978-617-7235-49-0

‚  У монографії зроблено спробу висвітлити життєвий і творчий шлях знаного хорового диригента, композитора, вченого-фольклориста, дослідника-музикознавця, музиканта-педагога, активного діяча на ниві української культури Степана Ільковича Стельмащука. Проаналізовано творчу спадщину митця та його творчі зв’язки з відомими композиторами Галичини, висвітлюються умови, в яких він жив і творив.

alt

Блашків В. Тернополяни в історії Дрогобицького педагогічного університету / В. Блашків, П. Гушоватий. – Дрогобич : Посвіт, 2015. – ISBN 978-617-7235-49-0

  У довіднику подано біографічні дані працівників Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, вихідців із Тернопільщини, які працювали в ньому від початку заснування і тих, що працюють у теперішній час.
  Усі матеріали взяті з архіву університету та інших джерел, опублікованих кафедрами та факультетами.
  Довідник розрахований на викладачів, студентів та усіх тих, хто цікавиться історією становлення Дрогобицького державного педагогічного університету і здобутками його працівників на освітянській ниві нашого краю.

 

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]