Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка щиро вдячна кандидату географічних наук, викладачу кафедри географії України і туризму Рудакевичу Івану Романовичу за подаровані книги.

Рудакевич, І. Р Географічне прогнозування : навчальний посібник / І. Р. Рудакевич. – Тернопіль : Вектор, 2013. – 100 с.

  Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Географія». У ньому подані організаційно-методичні основи навчального курсу «Географічне прогнозування». У посібнику поданий опорний конспект лекцій, який охоплює усі теми курсу. Пропонуються також завдання для аудиторних практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи студентів. Окремо подані зразки тестових завдань для поточного і підсумкового оцінювання знань студентів. До кожного лекційного та практичного завдання подано перелік рекомендованої літератури, а також питання для самоконтролю. Видання розраховане для студентів географічних факультетів стаціонарної та заочної форм навчання, які навчаються за спеціальністю «Географія».

Туроперейтинг : навчальний посібник / кол. авт.: В. Я. Брич, О. Є. Гарбера, О. Я. Гугул [та ін.]. – К. : Кондор, 2014. – 276 с. – ISBN 978-617-7278-13-8

  Навчальний посібник сприятиме формуванню у студентів теоретичних та практичних знань з питань туроперейтингу.
  У виданні розкрито особливості організації діяльності туроператора, охарактеризовано технологічні процеси проектування, розробки та збуту турпродукту, висвітлено особливості співпраці туроператора з постачальниками та діловими партнерами, розкрито фінансові та облікові аспекти туроперейтингу, виявлено критерії оцінки якості комплексного туристичного обслуговування, висвітлено можливості інформаційних технологій у діяльності туроператора.
  Навчальний посібник рекомендовано для студентів напряму підготовки «Туризм» галузі знань «Сфера обслуговування», а також для викладачів, аспірантів та фахівців, які вивчають питання туристичної індустрії.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]