Висловлюємо щиру подяку краєзнавцю, літературознавцю, громадсько-політичному діячу Ониськіву Михайлу Михайловичу за подаровані бібліотеці книги.

Ониськів М. М. Сподвижники поля духовного. Лауреати Всеукраїнської літературно-мистецької та громадсько-політичної премії імені Братів Богдана та Левка Лепких : довідник-антологія (1991-2013) / М. М. Ониськів, В. Б. Уніят. – Вид. 2-ге, доповн. та уточнене. – Тернопіль : Терно-граф, 2014. – 112 с. – ISBN 978-966-457-211-5

  "Сподвижники поля духовного" - друге, доповнене та уточнене видання, що репрезентує володарів поважної громадської літературно-мистецької відзнаки, яку заснував у 1991 році журнал "Тернопіль" і якою увінчано майже сотню представників творчої інтелігенції з України та світу.
  Довідник буде корисним для школярів і студентів, краєзнавців та вчителів, усіх тих, хто цікавиться сучасним розвоєм рідного слова, музики й пісні.

Ониськів М. Автографи. Бібліографія. Вибране… / Михайло Ониськів. – Тернопіль : Джура, 2012. – 732 с. – ISBN 978-966-185-083-4

  У книжці під однією обкладинкою зібрано все краще, що вилущене із соняха творчого доробку відомого поета і краєзнавця, журналіста і літературного пошуковця та громадського діяча упродовж п'ятдесяти літ його невтомної праці на Вінниччині, Буковині, Прибалтиці і Тернопіллі і котре певною мірою дає ключ до розуміння реалій, в яких довелося жити і творити його поколінню. Книга пересипана рідкісними фотосвітлинами, окремі з яких публікуються вперше. Автор буде вдячний усім, хто дочитає цей томик до кінця.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]