Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку  доктору педагогічних наук, професору, завідувачу кафедри соціальної роботи та кадрового менеджменту ОНПУ Корнещук Вікторії Вікторівні та викладачу кафедри соціальної роботи та кадрового менеджменту ОНПУ Волошенко Марині Олександрівні за подаровану книгу.

Корнещук, В. В. Профілактично-корекційна робота з підлітками девіантної поведінки : навчальний посібник до тренінг-курсу / В. В. Корнещук, М. О. Волошенко. – Одеса : Букаєв Вадим Вікторович, 2015. – 130 с. 

 

  Навчальний посібник є методичним супроводом тренінг-курсу "Профілактично-корекційна робота з підлітками девіантної поведінки" і призначений для професійної підготовки та підвищення кваліфікації фахівців із соціальної роботи. В навчальному посібнику висвітлено теоретичні засади профілактично-корекційної роботи з девіантними підлітками: запропоновано кейси і тренінгові вправи, спрямовані на формування вмінь, навичок та професійно важливих якостей, необхідних соціальному працівнику для успішного виконання такої роботи.

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks