Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка щиро вдячна доктору політичних наук, заслуженому діячу науки і техніки України, завідувачу сектору громадянського суспільства Національного інституту стратегічних досліджень Корнієвському Олександру Анатолійовичу за подаровану книгу.

24

Корнієвський О. А. Становлення і розвиток державності та громадянського суспільства в Україні : навчальний посібник /

О. А. Корнієвський. – Чернігів : Освітній центр, 2015. – 260 с.

 

  У навчальному посібнику висвітлено особливості становлення державності та інститутів громадянського суспільства у різні періоди історії України, перш за все, різних за цілями своєї діяльності об’єднань громадян та інституту місцевого самоврядування. Проаналізовано політико-правове середовище та основні етапи розвитку громадянського суспільства, його взаємодію з державою в незалежній Україні.
  Навчальний посібник може бути використано при підготовці наукових кадрів вищої кваліфікації у галузях знань: «Політичні науки» (спеціальність: політичні інститути та процеси), «Державне управління» (спеціальності: теорія та історія державного управління; механізми державного управління), «Національна безпека» (спеціальності: основи національної безпеки держави (політичні науки); гуманітарна і політична безпека держави (філософські науки), а також при вивченні здобувачами вищої освіти навчальних дисциплін «Історія України», «Історія держави і права України», «Політологія», «Теорія та історія державного управління», «Територіальна організація влади в Україні», «Інституцієзнавство».
  Навчальний посібник також може бути корисний державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування, усім, хто цікавиться проблемами утвердження громадянського суспільства в Україні як гарантії її демократичного розвитку.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]