Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку академіку української академії наук, доктору філософії, засновнику і директору консультаційного центру менеджменту, професійному коучу і бізнес консультанту Богдану Павловичу Будзану за подаровані книги.

 

229

Будзан Б. Дорогою до себе: майже сповідь : повість-есе / Богдан Будзан. – Київ : ТОВ «Юрка Любченка», 2019. – 248 с.


   Автор книжки у відвертій, відкритій формі щедро ділиться своїм досвідом та надбаними знаннями в пізнанні світу й усвідомленні свого місця в ньому. Описуючи свою життєву дорогу, він концентрується на постійному самовдосконаленні як рушійній силі реалізації життєвої місії. Особливу увагу в книжці приділяється використанню автором досвіду сотень своїх вчителів та наставників, віртуальному ознайомленню з філософськими поглядами давніх і сучасних мислителів, що допомагало йому долати життєві труднощі й гартувати волю. Через весь текст книги червоною ниткою проходить увага до людей, реалізована автором потреба творити добро, передавати свої знання тим, хто здатен скористатися ними для спільного вкладу в покращення світу, в якому ми живемо і в якому будуть жити наші нащадки.
   Для широкого кола людей, кожний із яких іде своєю життєвою дорогою, ставить і через свою самореалізацію досягає високих життєвих цілей та старається отримувати насолоду від життя.
   Книжка буде корисною і молоді, яка ще тільки вибирає свій життєвий та професійний шлях.

230

Будзан Б. Роздуми менеджера / Богдан Будзан. – Київ : Основи, 2012. – 256 с.


   Автор книжки ділиться з читачами поглядами на пізнання світу та формування людиною свого майбутнього, розробку і втілення життєвих цілей, розширення світогляду, відзначає важливість поваги до історичного минулого своєї Батьківщини та роздумує про її майбутнє. Викладені різноманітні аспекти та поради щодо управління бізнесом в умовах глобалізації та зростання міжнародної конкуренції.
   Для менеджерів різних рівнів управління, вчених, викладачів і студентів бізнес-шкіл, інститутів та факультетів менеджменту, слухачів курсів підвищення кваліфікації в системі державного управління та органів самоврядування.
   Книжка буде корисною широкому колу людей, які вибирають свій життєвий та професійний шлях.

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]