Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку п. Федорчуку Олексію Миколайовичу за подаровану книгу.

 

188

Правила поведінки в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій: навчальний посібник / За заг. ред. С. І. Осипенка. – Київ : [б.в.], 2018. – 120 с.


   Навчальний посібник розкриває зміст навчального матеріалу відповідно до вимог Програми загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій до дій у надзвичайних ситуаціях, затвердженої наказом ДСНС України від 06.06.2014 № 310 (у редакції наказу ДСНС України від 08.08.2014 № 458) та призначений для індивідуального навчання працівників, які вивчають теоретичний матеріал самостійно та у формі консультацій, а також для організаторів такого навчання і керівників навчальних груп з проведення занять і консультацій з працівниками за Програмою.
   У навчальному посібнику наведена Програма загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій до дій у надзвичайних ситуаціях, надані рекомендації з організації індивідуального навчання, запропоновані варіанти змісту теоретичного матеріалу та питання для самоконтролю за всіма темами Програми.

 

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]