Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку Українській інженерно-педагогічній академії за подаровані книги.

 

10

Бондаренко Т. Теорія та методика моніторингу сформованості професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів : монографія / Тетяна Бондаренко. – Харків : Друкарня Мадрид, 2020. – 405 с.


   У монографії здійснено методологічне та теоретичне узагальнення наукової проблеми моніторингу сформованості професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів і запропоновано теоретичне, методичне та емпіричне її розв’язання.
   У зв’язку з імплементацією компетентнісної парадигми в системі вищої освіти запропоновані теоретико-методичні основи іформаційного забезпечення та проектування системи управління якістю освіти на оновленій інформаційній базі, яку має сформувати новий моніторинг – моніторинг сформованості професійної компетентності випускників закладів вищої інженерно-педагогічної освіти.
   Монографія призначається для наукових і науково-педагогічних працівників, які досліджують проблему моніторингу якості освіти, для аспірантів і студентів закладів вищої педагогічної та інженерно-педагогічної освіти.

9

Бондаренко Т. Хмарні технології в соціально-педагогічних системах : навчальний посібник для здобувачів вищої освіти вищих навч. закл. спец. 015 - Професійна освіта (за спеціалізаціями) / Тетяна Бондаренко ; Українська інженерно-педагогічна академія. – Харків : Друкарня Мадрид, 2020. – 191 с.


   У навчальному посібнику розглядаються різноманітні за ступенем складності та функціональними можливостями варіанти використання хмарних технологій у соціально-педагогічних системах. Зокрема, використання хмарних технологій в організації комунікативних процесів, проведенні моніторингових та соціологічних досліджень, побудові систем мобільного тестування навчальних досягнень здобувачів освіти. Подано опис хмарних cepвісів для проведення мобільного тестування та соціологічних опитувань, управління подіями моніторингу, обробки результатів досліджень, визначено критерії якості інструментарію моніторингу професійної компетентності майбутніх фахівців тощо. Системно викладено особливості застосування хмарних технологій в освітньому моніторингу професійної компетентності майбутніх фахівців, а також описано елементи системи моніторингу.
   Навчальний посібник рекомендовано для здобувачів вищої освіти вищих навч. закл. спец. 015 - Професійна освіта (за спеціальностями), а також для викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]