Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку Європейському інституту з ґендерної рівності за подаровану книгу (2 прим.).

 

185

Глосарій і тезаурус Європейського інституту з ґендерної рівності / редкол.: М. Бабак, О. Давліканова, М. Дмитрієва, М. Козир [та ін.]. – Київ : Вістка, 2021. – 170 с.

 

   Глосарій і тезаурус розроблено Європейським інститутом з ґендерної рівності (ЄІҐР) та з його дозволу підготовлено переклад українською. Переклад виконали експертки в сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків в рамках спільного проєкту Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики та Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні.
   Публікація призначена для розробників/ць політик, експертів/ок з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, неурядових організацій, дослідників/ць з ґендерної проблематики та всіх зацікавлених осіб і організацій.
   Електронний варіант українського перекладу розміщено в е-бібліотеці Фонду ім. Фрідріха Еберта та на сайтах організацій-партнерок, залучених до підготовки перекладу.

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]