Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку Києво-Могилянській бізнес школі за подаровані книги.

 

424

Київський Атеней. Мистецький Київ XVII-XVIII століть /  упорядник Шевчук В. ; Києво-Могилянська Бізнес Школа. – Київ : Родовід, 2015. – 670 с.

 

   «Київський атеней. Мистецький Київ XVII-XVIII століть» – видавничий проект kmbs/родовід, приурочений до 400-ліття Києво-Могилянської академії.
   Книга підтведжує самобутність української культури, розкриває її силу та глибину. У ній представлено творчість київських письменників, живописців, графіків та будівничих 17-18 століть – свідчення, що Київ був одним із визначних мистецьких центрів Європи.
   Книга «Київський атеней» є результатом багаторічної праці письменника й історика Валерія Шевчука та мистецтвознавця Юрія Іванченка. Майже двадцять років книга зберігалась лише у рукописах, але цього жовтня за ініціативи Києво-Могилянської бізнес-школи, сприяння «Діамантбанку» та видавництва РОДОВІД книга буде представлена світу
   В’ячеслав Брюховецький, почесний Президент Могилянки, що був учасником презентації, назвав книжку найбільшим та найвагомішим подарунком до 400-річчя Академії.
   Словом «атеней» у Давній Греції називали літературні та мистецькі зібрання і товариства, зокрема при учбових закладах. Поняття «Київський атеней» виникло в гурті поетів і вчених, що його зібрав біля себе Петро Могила, тому його ще називали «Києво-Могилянським Атенеєм».

425

Ще (цінності, ідентичність, мислення, воля...) : науково-навчальльний посібник. Вип. ІІ / упоряд.: В. Моренець, О. Саврук. – Київ : Дух і Літера, 2020. – 544 с.

 

   Збірник «Ще» вміщує живі дискусії і розмисли відомих українських і зарубіжних мислителів та управлінців, які відбулися у рамках освітньої програми Presidents' MBA Києво-Могилянської бізнес-школи [kmbs] у 2018-2019 рр.
   Це динамічні авторські розмисли, рефлексії і спостереження щодо найважливіших соціальних, економічних, політичних та філософських явищ української дійсності на тлі відповідних європейських і світових процесів.

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]