Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку Науковій бібліотеці Ужгородського національного університету за подаровану книгу.

 

427

Наукова бібліотека Ужгородського національного університету : від джерел до сучасності : монографія / редкол.: М. М. Медведь, О. В. Бряник, В. В. Воробець, Л. О. Мельник. - Ужгород : Олексадри Гаркуші, 2021. - 572 с.

 

   У монографії досліджуються історія виникнення, етапи становлення та розвиток Наукової бібліотеки Ужгородського університету. Аналізуються найвагоміші здобутки колективу книгозбірні за 75 років її діятьності. Значна увага приділяється книжковому фонду бібліотеки, його багатству, комплектуванню та збереженню. Архівні матеріали, спогади, фотодокументи фіксують святкове та буденне життя бібліотекарів, які своєю працею сприяють успішному науковому та навчально-виховному процесу в університеті.У монографії досліджуються історія виникнення, етапи становлення та розвиток Наукової бібліотеки Ужгородського університету. Аналізуються найвагоміші здобутки колективу книгозбірні за 75 років її діятьності. Значна увага приділяється книжковому фонду бібліотеки, його багатству, комплектуванню та збереженню. Архівні матеріали, спогади, фотодокументи фіксують святкове та буденне життя бібліотекарів, які своєю працею сприяють успішному науковому та навчально-виховному процесу в університеті.
   Для науковців, бібліотечних працівників, фахівців і дослідників у галузі бібліотечної справи, краєзнавців та усіх шанувальників книги.

 

 

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

Partners

We are on social networks

[ Geri ]