Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка  щиро вдячна пану Сіткарю Віктору Іллічу викладачу кафедри практичної психології, за подаровану книгу.

206

Сіткар, B.I. Психологія фізичного виховання і спорту. [Текст] : навчальний посібник / B.I. Сіткар – 2-е вид., доп.и переробл. – Тернопіль, ТППУ імені Володимира Гнатюка, 2011. – 300 с.

В посібнику на основі авторського курсу та програми з психології фізичного виховання і спорту для факультетів фізичного виховання ВНЗ освіти систематизовано зміст навчального предмету та історія психології фізичного виховання і спорту; розкрито особливості навчання, виховання і формування особистості та колективу під час занять фізичною культурою та занять спортом. Охарактеризовано психологічні особливості діяльності вчителя фізичної культури; зміст психологічної підготовки спортсменів та команд; психодіагностики та відбору у спорті; види спорту та вправи змісту шкільної навчальної програми з фізичної культури, визначено основні шляхи формування рухових навичок. Розкрито психологічні особливості діяльності спортсмена, психологію діяльності спортивних суддів та психологію жінки і чоловіка в спорті.

Для студентів, викладачів, а також всіх фахівців, які працюють у сфері практичної психології

Коментарі   

0 #1 Яна 19.04.2016, 17:39
Очень хорошая книга!
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах