Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна пану Черкасову Володимиру Федоровичу, докторанту кафедри педагогіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидату педагогічних наук, доценту  за подаровану книгу.

465

Черкасов, В.Ф. Становлення і розвиток музично-педагогічної освіти в Україні (1962-1991 pp.)[Текст] монографія/ В.Ф. Черкасов  - Кіровоград: «Імекс-ЛТД», 2008. - 376 с.

У монографії досліджено процес становлення і розвитку музично-педагогічної освіти в Україні, починаючи з 1962 року, коли були засновані музично-педагогічні факультети при педагогічних інститутах і закінчуючи 1991 роком, коли проголошено незалежність України. Дослідження грунтується на вивченні та узагальненні широкої джерельної бази, що уможливило визначити та розглянути в хронологічній послідовності етапи становлення і розвитку музично-педагогічної освіти різних регіонів України, здійснити аналіз навчальних планів та програм, дослідити етапи розвитку науково-дослідної, концертно-виконавської та музично-просвітницької діяльності викладачів і студентів, основні напрями розвитку музично-педагогічної думки.
Видання розраховане на викладачів та студентів музично-педагогічних і мистецьких факультетів вищих навчальних закладів, учителів, працівників освіти, шанувальників історії музично-педагогічної освіти

466

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах