Наукова бібліотека ТНПУ ім В.  Гнатюка  щиро вдячна пану Конончуку Олександру Борисовичу за подаровану книгу.

745

Матеріали XIII з’їзду Українського ботанічного товариства (19–23 верес. 2011 р., Львів)  [Текст] / .- Львів : "Простір М", 2011. - 508 с.

До збірника включені матеріали наукових доповідей і повідомлень XIII з’їзду Українського ботанічного товариства, присвячені проблемам систематики, флористики, морфології та анатомії судинних рослин, геоботаніки, екології рослин, структурно-функціональної організації екосистем, популяційної екології та генетики, охорони рослинного світу й ресурсознавства, альгології, мікології, ліхенології та бріології, селекції та інтродукції рослин, фітофізіології та структурної ботаніки, гербарної справи, збереження ботанічних колекцій, а також викладання ботанічних дисциплін у вищій школі. Загалом збірник містить 448 публікацій. Матеріали опубліковані з максимальним дотриманням авторської редакції.

Для спеціалістів у галузях ботаніки, мікології, загальної біології, екології, охорони природи, фітофізіології, інтродукції та селекції рослин, викладачів і студентів вищих навчальних закладів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]