Наукова бібліотека ТНПУ ім В.  Гнатюка  щиро вдячна пану Полянському Олегу Арсеновичу за подаровану книгу.

748

Полянський, О.А. Історія України : навч. посіб. для семінарських занять для студ. не-історичних спец. ВНЗ / О. Полянський, Р. Труба. - Л. : ЛДУФК, 2011.-468с.

В посібнику подаються кредитно-модульні навчальні та робочі програми, розподіл годин за навчальним планом, плани лекцій, семінарських занять і конкретні методичні матеріали до кожної теми, а також перелік рефератів, рекомендованої літератури, проблемні завдання для самостійної роботи, документи і матеріали до кожної теми та запитання для роботи з ними, типові завдання для підготовки до кредитно-модульних контрольних робіт та екзамену, словник історичних термінів та понять, перелік головних подій в історії України, рекомендації для самостійної роботи студентів.

749

Олег Полянський: біобібліографічний  покажчик/ упоряд. Р.І. Труба. — Тернопіль: Джура, 2010. — 32 с.

Дане видання приурочене до 60-літнього ювілею завідувача кафедри гуманітарних дисциплін Львівського державного університету фізичної культури. До біобібліографічного покажчика увійшли коротка біографічна довідка та список публікацій за 1972-2010 роки

750

Полянський, О.А. Історія України : навчально-методичний посібник / О.А. Полянський Частина І. - Львів: ЦПД, 2008. - 120 с.

Програми, кредитно-модульні контрольні роботи і тести, тематика рефератів, проблемні завдання для самостійної роботи, екзаменаційні вимоги, рекомендована література, методичні поради, критерії оцінювання

751

Ясний Каганець України: збірник матеріалів та творів / упоряд. О.Полянський, В.Максимів. - Львів: ПАЮ, 2008. - 76 с.

Збірник присвячений 100-річчю з дня загибелі Марка Каганця, народного героя та захисника поневоленого селянства, від рук австро-угорських жандармів польського походження, що було виявом шовінізму і ненависті панівної польської адміністрації до українського народу, позбавленого в умовах Австро-Угорської імперії елементарних прав і свобод.

Передрук газетних публікацій та інших матеріалів подано переважно за сучасним правописом та зі збереженням тогочасної лексики

772

Гуманітарні дисципліни у навчально-виховному процесі вищих навчальних закладів фізкультурно-спортивного профілю : зб. наук, статей. - Л.: ЦПД, 2011. - 136 с.

У збірнику аналізуються питання методології дослідження та методики викладання гуманітарних дисциплін: «Історія України», «Філософія», «Соціологія», «Історія фізичної культури», «Політологія», «Риторика», «Релігієзнавство» тощо.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах