Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка  щиро вдячна видавництву «Педагогічна думка» за подаровану книгу.

836

Модернізація педагогічної освіти в європейському та євроатлантичному освітньому просторі: монографія / авт. кол.: Н.М. Авшенюк, В.О. Кудін, О.І. Огієнко та ін. — К.: Педагогічна думка, 2011. — 232 с.

У монографії вперше у вітчизняній педагогіці висвітлено проблеми модернізації педагогічної освіти в країнах Європейського Союзу як складової формування європейського простору вищої освіти і науки на початку XXI ст. Наголошується, що розвиток професійної підготовки вчителів у країнах Європейського Союзу зумовлений як специфічними внутрішніми політичними, економічними й національними традиціями, так і різноманітними зовнішніми тенденціями глобалізації, інтернаціоналізації, інтеграції.
Колективна монографія знайомить педагогічну громадськість України із процесами утвердження європейських вимірів якості педагогічної освіти та запровадження компетентнісного підходу до підготовки педагогічного персоналу, утвердження спільних вимог до навчальних планів та програм професійного розвитку вчителів.
Монографія розрахована на широке коло освітян, які є небайдужими до проблем розвитку сучасної педагогічної освіти у контексті глобалізації та побудови суспільства знань.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]