Наукова бібліотека ТНПУ ім В.  Гнатюка  щиро вдячна  Зоологічному музею Львівського національного університету імені Івана Франка за подаровані книги.

947

Каталог колекцій ссавців Зоологічного музею Львівського національного університету імені Івана Франка / уклад. : Затушевський А. Т., Шидловський І. В., Закала О. С. та ін. - Львів : Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2010. - 442 с.

Каталог містить довідкові матеріали про експозиційні та фондові колекції ссавців, що зберігаються в Зоологічному музеї Львівського національного університету імені Івана Франка.
Для теріологів, зоологів, аспірантів та студентів біологічних факультетів, працівників природничих, зоологічних і краєзнавчих музеїв.

948

Шидловський І. В. Історія музейної справи та зоологічних музеїв університетів України / І.·В.·Шидловський; за ред. Й. В. Царика. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2012. -112 с. - (Серія «Біологічні Студії»).

Зібрано матеріали щодо виникнення та розвитку музейної справи у світі, наведено основні терміни та поняття, які використовують під час роботи з музейними зразками. Вперше систематизовано та висвітлено ґрунтовний матеріал про зоологічні музеї університетів України, їхню історію та склад колекцій.
Для студентів, аспірантів, наукових співробітників біологічного профілю та широкого кола читачів, які цікавляться музеями України, їхніми збірками та історією музеології.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]