Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка  щиро вдячна Видавничому Дому «Слово» за подаровані книги.

Янцур М. С. Професійна орієнтація і методика профорієнтаційної роботи. Курс лекцій : навчальний посібник. / М. С. Янцур — К. : Видавничий Дім "Слово", 2012. — 464 с. — ISBN 978-966-194-122-8

  У навчальному посібнику подано курс лекцій з навчальної дисципліни "Професійна орієнтація і методика профорієнтаційної роботи" за модульною системою з відповідними додатками та літературою.
  Адресовано студентам вищих педагогічних навчальних закладів, а також може бути використаний науковцями, викладачами вищих навчальних закладів, вчителями та практичними працівниками освіти і служби зайнятості.

Янцур М. С. Практикум з професійної орієнтації і методики профорієнтаційної роботи : навчальний посібник. / М. С. Янцур — К. : Видавничий Дім "Слово", 2012. — 216 с. — ISBN 978-966-194-123-5

  У навчальному посібнику наводяться методичні розробки до лабораторних робіт з відповідними додатками, індивідуальні науково-дослідні завдання, модульні контрольні роботи з професійної орієнтації і методики профорієнтаційної роботи.
  Адресовано викладачам вищих навчальних закладів, студентам педагогічних спеціальностей, а також практичним працівникам освіти і служби зайнятості.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]