Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка в за подаровану книгу.

771

Потокій М.В. Географи, мандрівники, мореплавці та першопроходці епохи Великих географічних відкриттів (1492 рік - середина ХVІІ століття) [Текст] : біографічний словник-довідник : навч. посіб. для студ. геогр. спец. пед. ун-тів та ін-тів. Ч. 1 / М. В. Потокій. - Тернопіль : СМП "Тайп", 2008. - 172 с. - (Б-ка студента-географа).

У посібнику подаються короткі відомості про видатних, відомих, мало відомих та невідомих географів, мандрівників, мореплавців, першопрохідців епохи Великих географічних відкриттів, який охоплює час від першого плавання Христофора Колумба (1492 рік) до середини XVII століття.
Розрахований на студентів географічних спеціальностей педагогічних університетів та інститутів, викладачів, старшокласників, абітурієнтів, керівників гурткової та факультативної роботи, всіх, хто цікавиться історією географії, географічних відкриттів та розширенням географічного (просторового) кругозору

770

Потокій М.В. Географи, мандрівники, мореплавці та першопроходці епохи Великих географічних відкриттів (1492 рік - середина ХVІІ століття) [Текст] : біографічний словник-довідник : навч. посіб. для студ. геогр. спец. пед. ун-тів та ін-тів. Ч. 2 / М. В. Потокій. - Тернопіль : СМП "Тайп", 2008. - 180 с. - (Б-ка студента-географа).

У посібнику подаються короткі відомості про видатних, відомих, мало відомих та невідомих географів, мандрівників, мореплавців, першопрохідців епохи Великих географічних відкриттів, яка охоплює час від першого плавання Христофора Колумба (1492 рік) до середини XVII століття.
Розрахований на студентів географічних спеціальностей педагогічних університетів та інститутів, викладачів, старшокласників, абітурієнтів, керівників гурткової та факультативної роботи, всіх, хто цікавиться історією географії, географічних відкриттів та розширенням географічного (просторового) кругозору.

768

Потокій М.В. Географи, мандрівники, мореплавці та першопроходці епохи Великих географічних відкриттів (1492 рік - середина ХVІІ століття) [Текст] : біографічний словник-довідник : навч. посіб. для студ. геогр. спец. пед. ун-тів та ін-тів. Ч. 3 / М. В. Потокій. - Тернопіль : СМП "Тайп", 2008. - 180 с. - (Б-ка студента-географа).

У посібнику подаються короткі відомості про видатних, відомих, мало    відомих   та    невідомих   географів,    мандрівників,    мореплавців,    першопрохідців епохи Великих географічних відкриттів, яка охоплює час    - від першого плавання Христофора Колумба (1492 рік) до середини XVII  століття.
Розрахований на студентів географічних спеціальностей
педагогічних університетів та інститутів, викладачів, старшокласників, абітурієнтів, керівників гурткової та факультативної роботи, всіх, хто  цікавиться історією географії, географічних відкриттів та розширенням географічного (просторового) кругозору.

769

Потокій, М. В.   Ігри та забави з географії [Текст] : посібник для вчителів та студентів. Ч. 7 / М. В. Потокій. – Тернопіль : СМП "Тайп", 2008. – 124 с. – (Б-ка студента-географа).

У посібнику подаються основні види географічних ігор і забав.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]