Наукова бібліотека ТНПУ ім В.Гнатюка  щиро вдячна викладачу кафедри педагогіки і методики початкового навчання ТНПУ Онишківу  Зіновію Михайловичу  за подаровані книги.

147

Онишків, З.М. Організація навчально-виховного процесу в сільській початковій школі [Текст] / З.М. Онишків. — Тернопіль: ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2011. — 224 c.

У навчальному посібнику розкрито питання організаційного забезпечення діяльності сільської початкової школи, дидактико-методичні основи організації та проведення уроку, індивідуалізації навчального процесу, організації виховної роботи та вдосконалення педагогічної майстерності вчителів сільських початкових шкіл.

773

Інновації у сучасній початковій школі / упоряд.З.М.Онишків. - Тернопіль: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2010. - 254 с.

У посібнику розглядаються загальні засади інноваційної діяльності в освіті, інновації у змісті, методах, формах навчання, інноваційні підходи до оцінювання навчальних досягнень молодших школярів, в організації виховної роботи з учнями початкової школи та у використанні засобів навчання і виховання.
Для студентів вищих педагогічних навчальних закладів, вчителів початкових  класів, методичних працівників рай(міськ)методкабінетів, обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти.



Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах