Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри перекладознавства і контрастивної лінгвістики Львівського національного університуту імені Івана Франка Косів Ганні за подаровані бібліотеці книги.

838

Kosiv H. How to Write a Research Paper. A Manual for Students. Як написати наукову роботу : навчальний посібник для студентів/ Г. Косів. - Львів : Колесо, 2011. - 64 с.

Посібник призначено для студентів як допомогу у написанні курсових і дипломних робіт. У ньому розглядаються основні етапи студентського дослідження, починаючи від обґрунтування доцільності написання роботи до вибору теми, долання "творчої кризи", використання джерел, вимог до змісту та оформлення, публічного захисту; подаються приклади неграмотного академічного стилю та перелік типових помилок студентських наукових робіт.

839

Косів Г.  Віра  Річ.  Творчий портрет перекладача / Г.Косів. – Львів: Піраміда, 2011. - 264 с.

Віра Річ (1936-2009) — одна з найталановитіших та найбільш плідних перекладачів української художньої літератури англійською мовою, авторка сотень статей про Україну в зарубіжних виданнях. Стовідсоткова англійка, все своє життя вона присвятила популяризації української культури за кордоном. Донедавна Віра Річ була мало відома в Україні через заборону в радянський час. Ця книга — перша спроба комплексного осмислення перекладацької спадщини Віри Річ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах