Висловлюємо щиру подяку Кодлюк Ярославі за подаровані бібліотеці книги.

920

Науковий простір академіка Олександри Савченко / [упоряд.: Я. П. Кодлюк, Т. Я. Довга, Л. М. Заліток, О. С. Покусова; за ред. Я. П. Кодлюк]. - К. : СПД Богданова А. М., 2012. - 312 с.

Книга містить інформацію про науковий доробок відомого українського вченого, доктора педагогічних наук, професора, академіка НАПН України Савченко Олександри Яківни та результати наукових досліджень аспірантів, докторантів і здобувачів, виконаних під її керівництвом.

869

Кодлюк, Я. П. Підручник для початкової школи [Текст] : дидактико-методичний аспект. / Я. П. Кодлюк. – Тернопіль : ТНПУ, 2009. – 100 с.

Посібник містить дидактико-методичні матеріали з курсу «Підручник для ючаткової школи: дидактико-методичний аспект» (для освітньо-:валіфікаційного рівня «спеціаліст»): програму навчального предмета (за іимогами кредитно-модульної системи); розробки лекційних та практичних іанять із викладом основних теоретичних положень; тестові завдання.
Адресований студентам факультетів підготовки вчителів початкових сласів вищих навчальних закладів освіти та викладачам педагогіки.

870

Г.С.Костюк - особистість, вчений, громадянин. До 110-ї річниці від дня народження/ за ред.  С.Д.Максименка; упоряд. В.В.Андрієвська. - К.: Ніка-Центр, 2010. - 216 с.

Книгу присвячено Григорію Силовичу Костюку - фундатору сучасної психологічної науки в Україні, засновникові Інституту психології, академіку, професору, заслуженому діячеві науки, нагородженому орденами та медалями. Вона містить статті, в яких аналізується наукова діяльність Г.С.Костюка, а також список його основних праць, у тому числі тих, які не згадувалися в публікаціях попередніх років.
Вчений європейського масштабу, Г.С.Костюк приділяв першорядну увагу створенню національних кадрів у галузі психології -педагогічної, інженерної, вікової, психології мислення, психології творчості, психодіагностики, психології навчання, психології мистецтва, історії психології та спеціальної психології.
Спогади про Г.С.Костюка його сучасників - колег та учнів -яскраво характеризують його постать не тільки як вченого, але й як педагога і талановитого адміністратора, обдарованого широкою ерудицією, високою духовною культурою і людяністю.
Книга розрахована на освітян, молодих учених, всіх, хто цікавиться життям і діяльністю видатних українських діячів у галузі науки та культури.

871

Відкритий урок. Плеяди : Освітній науково-методичний часопис. - К. - 2008. - № 3-4.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]