Висловлюємо щиру подяку  Кузишину Андрію Васильовичу за подаровані бібліотеці книги.

Кузишин А. В. Реґіональна географія України : курс лекцій / А. В. Кузишин. - Тернопіль : Вектор, 2012. - 340 с.

 В пропонованому навчальному посібнику на основі регіонально-компонентного підходу розкриваються сучасний стан, тенденції розвитку та проблеми і перспективи функціонування суспільно-географічних районів України на сучасному етапі. Дано комплексну характеристику господарського розвитку реґіонів України - їх населенської системи, природо-ресурсного потенціалу, соціально-економічних передумов розвитку, функціонально-галузевої та територіальної структури і ключових проблем розвитку в сучасних умовах. Видання розраховане на студентів вищих навчальних закладів географічних спеціальностей для вивчення курсу "Реґіональна географія України"

Кузишин А. В. Історія туризму : навчальний посібник / А. В. Кузишин. - Тернопіль : Вектор, 2011. - 316 с.

 В навчальному посібнику розглянуті основні періоди розвитку туризму та гостинності на фоні історико-культурних, соціально-політичних процесів вітчизняної та світової історії. Подано характеристику головних етапів розвитку міжнародного і вітчизняного туризму. Розглянуто особистий внесок окремих особистостей у становлення і розвиток туристичної справи та сфери гостинності. Визначено характерні тенденції розвитку туризму в різні історичні епохи та перспективи в сучасному світі.
  Навчальний посібник розроблено на основі нових стандартів освітніх програм з підготовки фахівців з напрямку "Туризм", що спеціалізуються в галузі туризму та гостинності.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]