Висловлюємо щиру подяку видавництву "Ліра-К" м. Київ за подаровані бібліотеці книги.

Палеха Ю. І., Леміш Н. О. Загальне документознавство : навч. посібник / Ю. І. Палеха, Н. О. Леміш. — 3-тє вид. — К. : Вид-во Ліра-К, 2012. — 432 с. — ISBN 978-966-2609-13-4 

  Документознавство як синергетична наукова й навчальна дисципліна з’явилась у нас на широкому багатоаспектному діалозі документознавчих дисциплін й грунтується на широкому розумінні феномену документа та документно-інформаційної діяльності.
  Сьогодні термін «документ» стає всеохопнішим, хоча й містить значну кількість як визначень, так і підходів до його вивчення. Насправді це досить складне й багатоаспектне поняття, нерозривно пов’язане з поданням і використанням релевантної інформації як в часі, так і в просторі.
  Для викладачів, аспірантів, магістрів, студентів вищих навчальних закладів, наукових працівників і фахівців з гуманітарних спеціальностей. Матеріали подано відповідно до вимог кредитно-модульної системи.

Погорілко В. Ф., Федоренко В. Л. Конституційне право України : підручник / В. Ф. Погорілко, В. Л. Федоренко ; за заг. ред. В. Л. Федоренка. — 4-те вид., перероб. і доопр. — К. : Вид-ао Ліра-К., 2012. — 576 с. — ISBN 978-966-2609-30-1

  У переробленому та доопрацьованому виданні підручника, перше видання якого було удостоєне Премії імені Ярослава Мудрого 2007 року, висвітлюються основні положення навчальної дисципліни «Конституційне право України», зокрема: питання теорії конституціоналізму та конституційного права, основ конституційного ладу, конституційно-правового статусу лудини, форм безпосереднього народовладдя, конституційних основ організації і здійснення державної влади та місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою України і правової охорони Основного Закону. Враховані новели, зумовлені реалізацією Конституції України у чинному конституційному законодавстві, а також особливостями національного конституційного процесу в 2006-2009 роках.     Розрахований на студентів вищих юридичних та неюридичних навчальних закладів, всіх, хто цікавиться проблемами конституційного права та Конституції України.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах