Наукова бібліотека ТНПУ ім В.  Гнатюка щиро вдячна Філії Українського Католицького Університету ім. св. Климента пати, Лондон за подаровану книгу.

Ювілейний збірник матеріялів наукової конференції у 1000-ліття  Хрещення Руси-України = A Collection of papers presented at a conference on the millennium of Christianity of Rus-Ukraine / ред. кол.: П. Цимбалістий, С. Франклін, І. Музичнка[та ін.]. — Рим ; Львів ; Лондон : Філія Українського Університету ім. св. Климента папи, 1988-2008. — 272 с. — ISBN 978-0-902322-54-7

  1988 рік для України — дуже важливий етап самоствердження у Світі. Головним завданням української інтеліґенції і духовенства стало мирними засобами привернути увагу передових людей Світу до нашої Держави, щоб змусити світ подивитися на Україну, як окремі державу, в якої було вкрадено її історію, культуру, церкву, в якої намагалися і до цього часу намагаються вкрасти останнє — її мову. Святкування 1000-ліття Хрещення Руси-України з великими урочистостями і пошануванням традицій було зорганізоване українською діаспорою в усьому світі. Фіналом святкувань стала наукова Конференція в Лондоні, що зібрала кращих представників української і світової інтеліґенції, які у своїх доповідях з об'єктивністю висвітлили красу українських церковних традицій і віросповідання.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]