Висловлюємо щиру подяку Головину Богдану за подаровані бібліотеці книги.

Головин Богдан Бібліографічний покажчик. Ч. 1 / Б. Головин. — Т. : Терно-граф, 2012. — 152 с. — іл. — ISBN 978-966-457-128-6

  Видання містить інформацію про педагога, краєзнавця, публіциста, громадського діяча Тернопільщини Богдана Головина.
  У посібнику подано бібліографію напрацювань автора у різних сферах діяльності, а також літературу про нього.
  Бібліографічний покажчик адресовано науковцям, краєзнавцям, вчителям, бібліотечним працівникам, студентській та учнівській молоді.

Митрополит Андрей Шептицький Як будувати Рідну Хату... / А. Шептицький ; упоряд.: Р. Тереховський, Р. Хрін, О. Гайова. — Львів : Вид-во "Ґердан", 2003. — 47 с.

  Потрібно, щоб загал українського народу, провідники, священики і все громадянство запізналися із змістом натхненного поучения Митрополита Андрея. Можна знайти там розв'язки й ліки на різні проблеми й труднощі, що їх на даний момент має Україна. Отож, видаємо у формі окремої брошури цей корисний твір, щоб був він для всіх доступним та щоб весь народ міг з нього користати.

Головин Б., Новосядлий Б. Академік Снітинський. У сузір'ї років і подій / Б. Головин, Б. Новосядлий ; пер. з англ.: І. Теремчук і Н. Новосядлої. — Т. : Джура, 2008. — 124 с.

· Книга Богдана Головина і Богдана Новосядлого «Академік СНІТИНСЬКИЙ. У сузір'ї років і подій» - незаангажований погляд на відому в науковому світі та громадсько-політичному житті України постать ректора Львівського державного аграрного університету, члена трьох академій, заслуженого діяча науки і техніки України і просто талановитого земляка через оригінальну призму бачення журналістів, його соратників, учнів та послідовників з рідного Тернопілля у завжди благородній хліборобській справі.
· У праці подано, частково інтерпретовані в дусі нинішнього часу, кращі публікації з понад десятка окремих книг та періодичних видань Києва, Львова, Тернополя, а також майже півтори сотні світлин, що створюють цілісний та колоритний образ багатогранної і яскравої особистості у нашому суспільстві - науковця, політика, лідера і мецената резонансних акцій національно-патріотичного виховання молоді, культури й духовності, справжнього сина Галичини і ревного патріота України Володимира Васильовича Снітинського у переддень його славного шістдесятирічного ювілею.

 Вчені Львівського національного аграрного університету виробництву : каталог інноваційних розробок ; Вип. 11. — Львів : Львівський національний аграрний університет, 2011

  Висвітлено основні технічні розробки та їх технічні характеристики за результатами досліджень науковців Львівського національного аграрного університету з напрямів: механіка та енергетика сільського господарства; технології у рослинництві і тваринництві, біологічні технології; землевпорядкування; будівництво та архітектура; організація виробництва та економіка сільськогосподарських підприємств.
  Рекомендується власникам, керівникам і фахівцям підприємств агропромислового комплексу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]