Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка вдячна завідувачу кафедри економічної і соціальної географії, кандидату географічних наук, доценту Потокію Михайлу Васильовичу за подаровані книги.

Потокій М. В. Ігри та забави з географії / М. В. Потокій ; Ч. 18 ; Кн. 1. — Т. : СМП "Тайп", 2012. — 124 с. — (Серія "Навчально-методична література", "Бібліотека студента-географа")

  У посібнику подаються тематичні види географічних ігор про Україну. Серед них — різні види загадок, міні-кросворди, кросворди, стереотопосворди, міні-чайнворди, головоломки, криптограми, шисррограми, сканворди, літеросворди тощо. До майже всіх завдань подаються відповіді.
  Розрахований на учнів старших класів загальноосвітніх шкіл та вчителів географії. Може бути використаний студентами географічних спеціальностей вузів, керівниками позакласної та позашкільної роботи, організаторами виховних заходів з географії тощо.

Потокій М. В. Задачник із картографії: навчальний посібник для студентів географічних спеціальностей/ М. В. Потокій  — Т. : СМП "Тайп", 2012. — 80 с.

  У посібнику подаються основні види задач, передбачені діючою програмою курсу "Картографія з основами топографії" для студентів географічних спеціальностей педагогічних університетів та інститутів.
  Може бути використаний в курсах "Загальне землезнавство", "Фізична географія України", "Математичні методи в географії", а також учителями географії, керівниками факультативу "Основи топографії та картографії", керівниками гуртків географічного та краєзнавчого профілю, абітурієнтами, всіма, хто цікавиться топографією, картографією та географією.

Потокій М. В. Географи, мандрівники, мореплавці та першопроходці  Нового часу (середина XVII - XVIII століття): біографічний словник-довідник. Частина 1. Навчальний посібник для студентів географічних спеціальностей. / М. В. Потокій. — Тернопіль : СМП "Тайп", 2013 -182 с.

  У посібнику подаються короткі відомості про видатних, маловідомих та невідомих широкому загалу географів, мандрівників, мореплавців, першопрохідців Нового часу (середина XVII - XVIII століття), їх вклад у розвиток географічних знань, формування нових галузевих географічних наук, розвиток суміжних з географією наук - геологію, ботаніку, зоологію, у розширення географічного (просторового) кругозору.
  Розрахований на студентів географічних спеціальностей педагогічних університетів та інститутів. Може бути використаний студентами інших спеціальностей, магістрантами, аспірантами, вчителями загальноосвітніх шкіл, учнями старших класів, всіма, хто цікавиться розвитком географічних знань, історією географії та географічних відкриттів.

Потокій М. В. Задачі на карті України : навчальний посібник для студентів географічних спеціальностей педагогічних університетів та інститутів / М. В. Потокій. - Тернопіль : СМП "Тайп", 2013. - 122 с.

  У посібнику подаються основні види задач, що виконуються на різних картах України, передбачені програмою курсу "Картографія з основами топографії" для студентів географічних спеціальностей педагогічних університетів та інститутів.
  Може бути використаний в курсах "Загальне землезнавство", "Фізична географія України", "Математичні методи в географії", а також учителями географії, керівниками факультативу "Основи топографії та картографії", керівниками гуртків географічного та краєзнавчого профілю, абітурієнтами, всіма, хто цікавиться топографією, картографією та географією.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]